Başkanımız Mesut Üner 'Aile Kurumunun Geleceği' Konulu Konferansa Katıldı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle düzenlenen"Aile Kurumunun Geleceği" adlı konferansa katıldı.

Çatalca Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü tarafından Nazım Özbay Kültür Merkezinde konferans düzenlendi. Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçe protokolü ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşen konferansa, İlçe Vaizi Masum Vanlıoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Bu yıl "Peygamberimiz ve Aile" temasıyla idrak edilen Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen konferansta, "Aile Kurumunun Geleceği" konusu ele alındı.Toplumun en temel yapı taşlarından biri olan ailenin, tarihsel süreçte yaşadığı değişikliklere ve maruz kaldığı sorunlara dikkat çekildi.

#BirlikteÇatalca