Başkanımız Mesut Üner Akalan Mahallemizi Ziyaret Etti

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner mahallelerimize yaptığı ziyaretler kapsamında Akalan Mahallemizi ziyaret ederek Muhtarımız Abdül Yörük ve mahalle sakinlerimizle görüştü.

Belediyeler ile muhtarların birbirini tamamlayan iki unsur olduğunu söyleyen Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner mahalle ziyaretlerine devam ederek yapılan çalışmaları yerinde inceliyor ve muhtarlarımızdan mahalleye dair son durum hakkında bilgi alıyor.

Ziyaretlerde muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek belediye çalışmaları ve mahallelerin ihtiyaçları hakkında da görüş alışverişinde bulunan Başkanımız Mesut Üner son olarak Akalan Mahallemize ziyarette bulundu.

Vatandaşlarımızın talep ve istekleri yol haritamız oluyor

Akalan Mahallesi Muhtarı Abdül Yörük ve mahallelilerle görüşen Başkanımız Mesut Üner, mahallenin ihtiyaçları ve eksiklikleri konusunda bilgi aldı. “Mahallerimizi ziyaret ederek muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Muhtarlarımızın, vatandaşlarımızın görüşleri, talep ve istekleri çalışmalarımızda yol haritamız oluyor” diyen Başkanımız Mesut Üner, “Biz vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla diyaloğumuzu, birlikteliğimizi sürdürmeye, talep ve isteklerini elimizden geldiğince en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz. Çünkü biz, her zaman ifade ettiğim gibi Birlikte Çatalcayız. Önemli olan aldığımız görevi en iyi şekilde yerine getirerek hemşehrilerimizin istek ve taleplerine karşılık olmaktır, bu amaçla çalışmalarımıza durmaksızın devam ediyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Akalan Muhtarı ve vatandaşlarımız, İlçedeki tüm mahallelere olduğu gibi Akalan Mahallesine de yaptığı çalışmalardan, katkı ve desteklerden dolayı Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür ettiler.