Başkanımız Mesut Üner Ankara’da Önemli Ziyaretlerde Bulundu

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner, İlçemizde süren hizmetler ve yapılması planlanan çalışmalarla alakalı bürokratik işler ve ilgili Bakanlıklarda önemli görüşmeler yaptı.

Ankara temasları sırasında Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Eski Bakanlarımızdan Abdülkadir Aksu ile de görüşen Başkanımız Mesut Üner’in ziyaret programına Genel Koordinatörümüz Halit Aksoy ve Meclis Üyemiz Lokman Naroğlu’da eşlik etti.

Ankara ziyaretleri hakkında bilgi veren Başkanımız Mesut Üner, “Tüm çalışmalarımız, attığımız her adım İlçemizin daha ileri gitmesi içindir. Bu konuda elimizden gelen tüm gayreti sonuna kadar göstererek hükümetimizden aldığımız güç ve halkımızın büyük desteği ile çalışmaya ve önemli projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.