Başkanımız Mesut Üner Arif Nihat Asya Endüstri Meslek Lisesini Ziyaret Etti

Haftanın ilk gününe Arif Nihat Asya Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret ederek başlayan Başkanımız Mesut Üner, öğrencilere çok çalışmaları ve kendilerini iyi yetiştirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçemizdeki okulları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geliyor. Arif Nihat Asya Endüstri Meslek Lisesi’ne yaptığı ziyarette okul yönetimi tarafından karşılanan Başkanımız Mesut Üner, okulun genel durumu, yapılan faaliyetler, projeler ile okullarının ihtiyaçları konusundabilgi aldıktan sonra öğretmenler odasına geçti. Burada öğretmenlerle görüşen Başkanımız Mesut Üner, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sık sık eğitim camiası ile görüşmeye özen gösterdiklerini kaydederek, öğretmen ve idarecilerin fikir, öneri, istek ve taleplerinin kendileri için önemine vurgu yaptı.

Eğitime destek geleceğe yatırımdır

Çatalca Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirten Başkanımız Mesut Üner, “Tüm gayretimiz ilçemizde eğitimin kalitesine katkı sunmak ve çocuklarımızın iyi yetişmelerine destek olmak. Çünkü çocuklarımız bizlerin ve ülkemizin geleceği” dedi.

Okulların ihtiyaçlarının giderilmesi, yenilenmesi, iyileştirilmesine yönelik birçok çalışma yürüttüklerini söyleyen ve eğitime yönelik projeler geliştirdiklerini anlatan Başkanımız Mesut Üner, söz konusu projelerle aslında ülkemizin geleceğine yatırım yapacaklarının altını çizdi.

Atölyeleri dolaşarak öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgi alan Başkanımız Mesut Üner; “Hepimiz siz kıymetli çocuklarımız ve öğrencilerimiz için çalışıyoruz. Sizlerin iyi yetişmesi ve geleceğe hazırlanması için gayret gösteriyoruz. Sizlere düşen de iyi çalışmak ve başarılı olmak. Çünkü ülkemizin ve bizlerin geleceği sizlersiniz” sözleriyle öğrencilere derslerinde başarılar diledi.