Başkanımız Mesut Üner Bağlama Kütüğü Ruhsatlarını Hayırlı Olsun Dilekleriyle Verdi

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ruhsat işlemlerini tamamlayan tekne sahibi vatandaşlarımıza düzenlenen törenle Bağlama Kütüğü Ruhsatlarını verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından Bağlama Kütüğü kayıtlarının yapılması konusunda yetkilendirilen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilk Bağlama Kütüğü Ruhsatlarını tekne sahibi vatandaşlarımıza teslim etti.

Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen programda bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçemize yapılacak Balıkçı Barınağı hakkında da bilgilendirmede bulundu.

Balıkçı Barınağı tüm ilçemize ve bölgemize hizmet verecek

Balıkçı barınağının tüm ilçemize ve bölge halkına hizmet edecek bir merkez olacağının altını çizen Başkanımız Mesut Üner sözlerinde,  “Yalıköy’de hayata geçireceğimiz Balıkçı Barınağının projeleri hazırlanıyor, bitme aşamasına gelindi. Projeler hazırlandıktan sonra imar planlarına işlenecek ve ihalesini gerçekleştireceğiz. İlçemiz güzel bir balıkçı barınağına sahip olacak. Sadece Yalıköy değil tüm mahallelerimiz ve bölge balıkçıları için büyük bir avantaj olacak. Bugün burada bir ilki gerçekleştirerek tüm belgeleri eksiksiz tamamlayan ve teknesini belgelendiren tekne sahibi vatandaşlarımıza bağlama kütüğü ruhsatlarını veriyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.