Başkanımız Mesut Üner Bayramda Büyüklerimizi Yalnız Bırakmadı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, bu yıl geçmiş bayramlardan farklı yaşadığımız Ramazan Bayramını büyüklerimizin hüzünlü geçirmemesi için yanlarında oldu, bayramlarını çiçeklerle kutladı.

Başkanımız Mesut Üner eşi Aydan Üner ve Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ile birlikte bayramı yakınlarından uzak geçiren büyüklerimizi yalnız bırakmayarak Ramazan Bayramlarını kutladı. Çiçekler ve bayramın vazgeçilmesi bayram şekerleri eşliğinde yapılan kutlamada büyüklerimiz mutluluklarını dile getirdiler.

“Sevgi ve saygıyı bir ömür hak eden büyüklerimizin bu bayram ellerini öpemesek de hepimiz adına en içten duygularımızla Ramazan Bayramlarını kutladık” diyen Başkanımız Mesut Üner, “Tecrübeleriyle geleceğimizi aydınlatan, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan büyüklerimizin yüzlerindeki gülümseme ve tek bir hayır duası bizler için en büyük mutluluktur” sözleriyle  sağlıkla, birlikle, beraberlikle nice bayramlarımız olsun dileklerinde bulundu.

Sağlık İşleri Müdürlüğü Ekiplerimizde gün boyu 65 yaş ve üstü vatandaşlarımıza bayram için hazırladığımız hediye paketleri ve su dağıtımında bulunurken, herhangi bir olumsuzluk durumuna karşı da hazır bulundu.

#BirlikteBaşaracağız