Başkanımız Mesut Üner Belediyemiz Bünyesinde Kurulan Koro Çalışmalarını Ziyaret Etti

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner'in talimatları doğrultusunda kurulan Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği koroları çalışmalarına başladı. Başkanımız Mesut Üner, Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde birbirinden değerli seslerin katılımıyla başlayan çalışmaları ziyaret etti.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kapsamında yeni kurs dönemi başladı. Başkanımızın talimatları ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda açılan yeni kurslar ile birbirinden değerli eğitmenler eşliğinde çalışmalar Çatalcalılarla buluşuyor. Bu kapsamda kurulan Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Koroları çalışmalarını ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner, katılan her bir kursiyere ve eğitim veren değerli hocalarımıza teşekkürlerini sunarken, Çatalca Belediyesi’nin Türk Sanat ve Halk Müziği Korolarına sahip olmasından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.