BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER BİR SÖZÜNÜ DAHA YERİNE GETİRDİ

Görüntülenme : 2062

İlçemizde ilklere imza atan ve vatandaşlarımıza verdiği sözleri bir bir yerine getiren Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, engelli kardeşlerimize ve ailelerine verdiği sözü Özel Çatalca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni yaparak yerine getirdi.

Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalar ve projeler yapan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ilçemizi ilklerle buluşturmaya devam ediyor. Belediye Başkanlığı görevine başlar başlamaz vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda zaman kaybetmeden çalışmalara başlayan Başkanımız Mesut Üner bir büyük projeyi daha hayata geçirdi.

Başkanımız Mesut Üner İlçemize Kapsamlı Bir Rehabilitasyon Merkezi Yaptı

Engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin kendisinden istediği kapsamlı rehabilitasyon merkezi çalışmalarına hemen başlayan ve her aşamasını ilk günden itibaren titizlikle takip eden Başkanımız Mesut Üner, ilçemizi kapsamlı bir rehabilitasyon merkezine kavuşturdu. Yapımını tamamladığımız Özel Çatalca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’miz Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından onaylanarak ruhsat aldı.

Söz verdik, sözümüzü tuttuk

Engelli bireylerimizin tamamen ücretsiz olarak eğitim alabileceği Özel Çatalca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkanımız Mesut Üner, “ İlçemizde birlik ve beraberlik içinde engelsiz bir yaşamı sevgiyle sürdürmek için her türlü çalışmayı yapıyoruz, çünkü hayatı paylaşmak için hiçbir engel olmadığını düşünüyoruz. Engelli kardeşlerimiz ve aileleri bizlerden kapsamlı bir rehabilitasyon merkezi istemişti. Yapacağız diye söz vermiştik, verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığımızdan onaylanarak ruhsat alan merkezimizde kardeşlerimiz; özel öğretim güçlüğü programı, bedensel engelli bireyler programı, zihinsel engelli bireyler eğitim programı ve yaygın gelişimsel bozukluklar eğitim programı olmak üzere 4 programda eğitim alabilecekler. Engelli kardeşlerimize destek olabilmenin ve hayata tutunmalarına vesile olabilmenin anlamı ve değeri bizler için çok büyük. Özel Çatalca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’miz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Engelli kardeşlerimizin ve vatandaşlarımızın daima yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Engelli Kardeşlerimize Spor ve Dil-Konuşma Becerileri Eğitimi

Ayrıca özel eğitime muhtaç engelli bireylerimize özel spor eğitimi ve dil-konuşma becerileri eğitimi de alanında uzman liyakat sahibi olan özenle seçilmiş belediyemizin kadrolu eğitmenleri tarafından verilmektedir.