Başkanımız Mesut Üner Çatalca’mıza Yeni Bir Spor Tesisi Kazandırıyor

Spor tesislerinin toplumun tüm kesimlerine hizmet vermesi nedeniyle büyük önem taşıdığını ifade eden Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ilçemize yeni bir spor tesisi daha kazandırıyor.

İlçemizin sağlıklı bir kent olması hedefiyle ve yeni nesillerin spora yönlendirilmesi amacıyla spora, sporcuya ve spor yatırımlarına büyük önem veren Belediye Başkanımız Mesut Üner ilçemize yeni bir spor tesisi daha kazandırıyor.

Yıllardır Kabakça Mahallemizde atıl olarak duran futbol sahasına yapılacak olan spor tesisi çalışmalarını yerinde inceleyen Başkanımız Mesut Üner, buranın gençlerin sadece futbol oynadığı bir mekan olmayacağını aynı zamanda bir spor eğitim merkezi olacağını belirtti.

Tesislerimiz gençlerimize yol gösterecek

Bu proje sayesinde bölgemizdeki tüm amatör kulüplerdeki genç futbolcuların da daha sağlıklı şartlarda spor yapma imkânına kavuşacağını belirten Başkanımız Mesut Üner, “Boş vakitlerini spor tesislerinde geçiren sağlıklı bir nesille, geleceğe yürümek istiyoruz. Kötü alışkanlık edinmeme adına, sağlık adına bu tesislerimiz gençlerimize yol gösterecek. Ayrıca yapılan her bir spor tesisi o ilçede, o bölgede yaşayan gençlerin, kadınların, vatandaşların hayata daha sağlıklı tutunmalarına ciddi anlamda imkan kazandırıyor. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz, çünkü hep birlikte Çatalcayız” şeklinde konuştu.