BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER ÇATALCA’MIZI MAKAMDAN DEĞİL SAHADAN YÖNETİYOR

Görev süresi boyunca Çatalca’mıza Cumhuriyet tarihimizin en önemli hizmetlerini kazandıran Başkanımız Mesut Üner, yorulmak nedir bilmeyen temposuyla sadece ilçe halkımızın değil tüm bölge halkımızın dikkatini çekip, halkımızın takdirini kazanmaya devam ediyor. Çalışmalarına makamdan çok sahadan yön veren Başkanımız Mesut Üner, geçtiğimiz hafta ekibiyle birlikte İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’mızda adeta mahallelerimize adeta çıkarma yaptı.

Tüm Türkiye’mizi derinden yaralayan ve dünyanın en büyük felaketlerinden biri olan depremde, deprem bölgesine organize ettiği A’den Z’ye tüm yardımlarla ve temposuyla dikkat çeken Başkanımız Mesut Üner, bu yorgunluğunu daha üstünden atmadan ilçemizin mahallerine adeta çıkarma yaptı. Başkanımız Mesut Üner’in mahalle ziyaretlerine Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz ve Birim Müdürlerimizle birlikte ziyaret edilen mahallelerimizin Muhtarları katılım sağladı. Başkanımız Mesut Üner ziyaret ettiği mahallelerimizde, yeni yapılacak veya yapı devam eden okul, meydan, düğün alanı, sosyal tesisler ve çocuk parkı gibi proje alanlarımızı ziyaret etti. Başkanımız Mesut Üner’in gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri sırasında, Çatalca halkımızın kendisine gösterdiği samimi ilgi ve alaka Başkanımız Mesut Üner’e oldukça duygusal anlar yaşattığı dikkatlerden kaçmadı.

Gerçekleştirilen mahalle ziyaretleri sonrası açıklamalarda buluna Başkanımız Mesut Üner; ‘’Çok yoğun bir tempoyla deprem bölgemize gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız sonrası, İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’mıza hizmet çalışmalarımıza yine durmaksızın devam ettik. Proje çalışmalarımız için gerçekleştirdiğimiz mahalle çalışmalarımız sırasında ilçe halkımızın bizlere gösterdiği samimi ilgi ve alaka, Çatalca’mıza hizmet yolumuzda bizlere güç verirken, tüm yorgunluğumuzu da bizlerden aldı. Çatalca’mızın her alanda geliştiği lider ilçe olma yolunda çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz.’’ dedi.

#EserlerimizVaatlerimiziGeçti