Başkanımız Mesut Üner Çatalcaspor U15 Futbol Takımımızla Bir Araya Geldi

“Gençlerimiz bizim geleceğimizdir” sözleriyle gençlere verdiği önemi her zaman dile getiren Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, öğrencilerimiz ve sporcularımızla buluşmaya devam ediyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner hayata geçirdiği  “Gençler Başkanla Buluşuyor Projesi” ile gençlerle bir araya geliyor. Gençleri ve bu projeyi çok önemsediğini belirten Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Belediyesi Kültür Evi’nde gerçekleşen buluşmada bu hafta Çatalcaspor U15 Futbol Takımı sporcuları ile bir araya geldi.

İlçemizde sporun gelişmesi ve hayat tarzı olması yolunda birçok çalışmanın ve projenin yapıldığını ifade eden Başkanımız Mesut Üner, gençlerin spor yapmasının önemine değindi. Çatalcaspor U15 Futbol Takımı’na başarılar dileyen Başkanımız Mesut Üner sporcu gençlerle uzun süre sohbet etti.

Çatalcaspor U15 Futbol Takımı, Başkanımız Mesut Üner’e spora ve sporcuya verdiği değer ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundular.