Başkanımız Mesut Üner Çevre Bilim Koleji Açılışına Katıldı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçemizde eğitim öğretim vermeye başlayan Çevre Bilim Koleji'nin açılış törenine katıldı.

İlçemiz, yeni bir eğitim kurumuna daha kavuştu. Çevre Bilim Koleji'nin açılış töreni Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ve ilçe protokolünün katılımlarıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan tören, halk oyunları gösterisi ile devam etti. Öğrencilerin hediye ettiği Türk Bayrağını Başkanımız Mesut Üner öperek teslim aldı.

Çatalca’mıza hayırlı ve uğurlu olsun

Uzun yıllar eğitim camiasında yer alan ve Çevre Bilim Koleji'ni ilçemize kazandıran okul sahibi Mehmet Bayram Bektaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin'in konuşmaları ardından Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner bir konuşma yaparak Çevre Bilim Koleji’nin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Başkanımız Mesut Üner konuşmasında,"Çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin geleceği, yarınlarımızdır. Geleceğimizi hazırlayanlar da okullarımız ve öğretmenlerimizdir.İlçemizde açılan her bir okul çocuklarımızın istikbaline ve ülkemizin geleceğine yapılan önemli bir hizmettir. Çünkü bilgi en büyük güçtür ve bilginin kaynağı da okullarımız, çok kıymetli öğretmenlerimizdir. Çocuklarımızın eğitimlerine katkıda bulunmak yarınlarımıza katkıda bulunmak demektir. Biz de Çatalca Belediyesi olarak üzerimize düşen her şeyi imkanlarımız nispetinde yapma gayreti içerisindeyiz.Eğitime her fırsatta desteğimizi sürdürüyoruz, sürdürmeye de kararlılıkla devam edeceğiz.Çevre Bilim Kolej’imiz başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere Çatalca’mıza hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerine yer verdi.

#Birlikte Çatalcayız