Başkanımız Mesut Üner “Çiftçilerimizin hasadı bol ve bereketli olsun”

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ayçiçeği hasadı için bu yıl Nakkaş Mahallemizde düzenlenen “Hasat Şenliği” programına katıldı.

Sapsarı rengiyle Çatalca’mızda muhteşem görüntüler oluşturan ayçiçeğinin sonbahar aylarının gelmesiyle hasat zamanı geldi. Bu yıl ayçiçeği hasadı Nakkaş Mahallemizde düzenlenen Hasat Şenliği programıyla başladı.

Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanımız Mesut Üner, İl Tarım Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, İlçe Tarım Müdürü Kadir Güngör, Belediye Meclis Üyesi Olcay Güvenci, Ziraat Odası Başkanı Seyit Çetin, Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç, Çatalca Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Müdürü Hüsmen İlhan, Çatalca Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Ömer Köseoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşen Hasat Şenliği, Nakkaş Mahallemiz Muhtarı Zafer Öztürk ‘ün ev sahipliğinde gerçekleşti.

Hasat Şenliği’nde İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanımız Mesut Üner ve İl Tarım Müdürü Ahmet Yavuz Karaca biçerdöver ile ilk hasadı hayırlı uğurlu olsun temennileriyle yapıldı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner çiftçilerimize Çatalca tarımında önemli bir yeri olan ayçiçeği hasadının bol ve bereketli olmasını diledi.