Başkanımız Mesut Üner “Çocuklarımızın hep güldüğü, mutlu olduğu bir Çatalca için çalışıyoruz”

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ilçemizde vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ederken, geleceğimiz dediği çocuklarımıza ve gençlerimize dair çalışmalar yapma konusundan asla taviz vermiyor.

Mahallelerimize çocuk parkları yapan, atıl durumdaki alanları çocuklarımızın aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri yaşam alanları haline getiren Başkanımız Mesut Üner, Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi’mizin minik öğrencileri için de önce kreşi baştan sona yenileyecek tadilat çalışmaları yaptı ve ardından çocukların vazgeçilmezi oyun parkı hazırlayarak çocuklara armağan etti.

“Çocuklarımızın hep güldüğü, mutlu olduğu bir Çatalca için çalışıyoruz. Çünkü çocuklarımızın mutluluğu hepimizin mutluluğu, yarınlarımıza olan umudumuzdur. Okullar kapalıyken tüm tadilatlarını yaparak minik öğrencilerimiz için hazır hale getirdiğimiz Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi’mize, rengârenk salıncakların, tahterevalli ve kaydırakların yer aldığı, sevgili çocuklarımızın neşeyle oynayabilecekleri bir de oyun alanı yaptık. Çocuklarımızı hayallerine kavuşturmak, mutlulukları için çalışmak bizim en öncelikli, en önemli ve en değerli hizmetimizdir. Geleceğimiz olan çocuklarımız için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer veren Başkanımız Mesut Üner’in hazırlattığı park çocuklarımız tarafından sevinçle karşılandı.

Cıvıl cıvıl sesleriyle neşe içinde oynayan miniklerimizin bu sevincine tanık olan velilerimiz Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini iletti.