Başkanımız Mesut Üner’den Amatör Spor Kulüplerine Tam Destek

Eğitim ve spor gelecek nesillerimiz için en önemli yatırımdır diyen Başkanımız Mesut Üner Amatör Spor Kulüplerimize nakdi yardımda bulunmaya devam ediyor.

Spor alanında yaptığı yatırımlarla Çatalca’da büyük bir başarıya imza atan Belediye Başkanımız Mesut Üner ilçemizde faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerimizin de daima yanında olarak destek oluyor.

Göreve geldiği günden itibaren spora ve sporcuya desteği zorunlu değil gönüllü bir misyon olarak benimsediğini ifade eden Başkanımız Mesut Üner, çocuklarımız ve gençlerimiz sporla buluşabilsin, ilçemizde vatandaşlarımız spor yapma imkanı bulabilsin diye hızlı bir şekilde spor yatırımlarını hayata geçirdi.

Aynı zamanda Belediye Spor Müdürlüğünü kurarak ilçemizin göğsünü kabartan başarılı sporcular yetişmesini sağlayan Başkanımız Mesut Üner, Amatör Spor Kulüplerimizin de daima yanında olarak maddi manevi desteğini esirgemiyor. Kulüplere malzeme desteğinden lojistik desteğe birçok imkan sağlayan Başkanımız Mesut Üner yıl içerisinde nakdi yardımlarda da bulunarak Amatör Spor Kulüplerimizin başarı mücadelesini sürdürmesine katkıda bulunuyor.

Başkanımız Mesut Üner Amatör Spor Kulüplerimize belediyemizde düzenlenen törenle nakdi yardımda bulundu.  Oklalı Spor Kulübü, Çakıl Spor Kulübü, İhsaniye Spor Kulübü, Istranca Spor Kulübü ve Öznakkaş Spor Kulübü Yönetici ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen törende “ Bütün gayretimiz değerli Çatalca halkımız tarafından bizlere emanet edilen ilçemizi her alanda olduğu gibi spor alanında da en iyi noktaya getirmek en iyi imkanları sağlayabilmek. Eğitim ve spor ilçemizi çok daha ileriye götürecek olan gelecek nesillerimiz için en önemli yatırımdır. Bu nedenle bizler bu çalışmaları zorunlu olarak değil gönüllü olarak yapıyoruz “ ifadelerine yer veren Başkanımız Mesut Üner sözlerinin devamında “Amatör Spor Kulüplerimizde ilçemiz için çok değerlidir. Kulüplerimizin daima yanında olmaya devam edeceğiz. Spor malzemeleri, ulaşım- lojistik destek gibi desteklerimiz yanında nakdi yardımlarda da bulunarak onların ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlıyoruz. Aynı zamanda kulüplerimizin ihtiyaçları doğrultusunda binalarının, çalışma alanlarının bakım ve onarımlarında da desteklerimizi esirgemiyoruz. Ben ilçemizde ki tüm kulüplerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Tören Başkanımız Mesut Üner tarafından nakdi yardımların kulüplerimize verilmesi ile son bulurken Kulüp Başkanları Başkanımız Mesut Üner’e spora ve sporcuya verdiği maddi, manevi destek için teşekkürlerini sundu.