BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’DEN ANKARA ÇIKARMASI

Çatalca’mız son iki buçuk yılda ilçemize kazandırılan tarihi projelerle adeta altın çağını yaşıyor. Çatalca’mıza hizmet yolunda ilçemize yakın dönemde kazandırılan projelerle yetinmeyen Başkanımız Mesut ÜNER, yeni ve devam eden projelerin yanı sıra ilçemizin kronik sorunlarının çözümü için Ankara’da yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştirdi. Başkanımız Mesut ÜNER Ankara’da gerçekleştirdiği yoğun görüşme programlarında, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU, Ticaret Bakanımız Dr. Mehmet MUŞ, AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Tülay KAYNARCA, Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Fatih METİN ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetler Genel Müdürümüz Vedat GÜRGEN’i ziyaret etti.

BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’İN İLK ZİYARET DURAĞI ÇEVRE ŞEHİRCİLİK ve İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞIMIZ OLDU

Başkanımız Mesut ÜNER, Ankara temaslarının ilk durağı olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızda, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetler Genel Müdürümüz Vedat GÜRGEN oldu. Yapılan görüşmelerde Çatalca’mızda eskiden köy statüsü bulunan tapusuz mahallelerimizde tapu alamayan vatandaşlarımızın sorunu gündeme getirildi. Çatalca’mızın bu önemli sorununun çözümüyle ilgili ciddi bir mesafe alındı.

TARIM ve ORMAN BAKANLIĞIMIZ GÖRÜŞMELERİMİZDEN MÜJDE GELDİ

Başkanımız Mesut ÜNER’in Ankara temaslarındaki ikinci durağı Tarım ve Orman Bakanlığımız oldu. Başkanımız Mesut ÜNER, Tarım ve Orman Bakanlığımızdaki temaslarında Bakan Yardımcımız Fatih METİN ile görüştü. Bakanlığımızdaki görüşmelerin ardından, Çatalca’mıza müjdeli haber geldi. Gelen müjdeli habere göre, Binkılıç, Karacaköy ve Çiftlikköy gibi eski belde vasfı taşıyan mahallelerimizin, kırsal mahalle desteklerinden yararlanması ile ilgili düzenlemeler çözüme kavuştuğu müjdesi verildi.

BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’İN ANKARA TEMASLARININ SON DURAĞI TBMM OLDU

Başkanımız Mesut ÜNER yoğun geçen Ankara temaslarındaki son durağı TBMM oldu. Başkanımız Mesut ÜNER, TBMM’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU, Ticaret Bakanımız Dr. Mehmet MUŞ ve AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Tülay KAYNARCA ile görüşmelerde bulundu. Başkanımız Mesut ÜNER’in Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ile yaptığı görüşmelerde, ilçemizde devam eden mega projelerimizin mevcut durumu, ilçemize kazandırılacak yeni projelerimiz konuşulurken, Başkanımız Mesut ÜNER, ilçede açılışı gerçekleşecek mega projelerin açılış törenlerine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ı davet etti. Başkanımız Mesut ÜNER TBMM’de geçtiğimiz haftalarda Çatalca’mızda karşıladığı İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU ve Ticaret Bakanımız Dr. Mehmet MUŞ ile yaptığı görüşmelerde de, yapılan son toplantılardan bugüne, ilçemizin kronik sorunlarıyla ilgili çalışmaların ne durumda olduğuna dair bilgi paylaşımı yapıldı.

Yoğun geçen Ankara temasları sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut ÜNER; ‘’Çatalca’mızın tarihine geçen mega projelerimizin son durumu, ilçemize yeni projeler kazandırılması ve kronik sorunlarımızla ilgili görüşmeler yapmak için Ankara’da Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız, Bakan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz ve Bakanlık Genel Müdürlerimizle toplantılar gerçekleştirdik. Tüm görüşmelerimiz oldukça verimli geçti. Yaptığımız görüşmelerde Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, tüm Bakanlarımıza, Bakan Yardımcılarımıza, Milletvekillerimize ve Bakanlık Genel Müdürlerimize çok teşekkür ederiz. Çatalca’mıza olan sevdamızdan güç alarak, yorulmadan gece-gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çatalca’mız adına yaptığımız tüm görüşmeler ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.’’ dedi.