BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’DEN ANLAMLI ÇALIŞMA

İlçemizde makamından çok sahada mesaisini icra eden Başkanımız Mesut Üner, yaptığı saha ziyaretleri sırasında, mahallelerimizde tespit ettiği bakım ve onarım ihtiyacı olan Şehitlik ve Atatürk büstlerine gereken çalışmaların yapılmasını sağladı.

Tamamlanan ve yapımı halen devam eden bu anlamlı çalışmaları yerinde ziyaret eden, Başkanımız Mesut Üner, yüreği Atatürk sevgisi, saygısı ve vefası ile dolu Çatalca halkımızdan büyük bir takdir ve alkışla karşılık buldu.

Çatalca’mızda halende devam eden anlamlı çalışmaların yerinde denetimleri sırasında açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’İlçe genelinde, bugünlerimizi borçlu olduğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büstleri, rölyefleri ve Aziz Şehitlerimizin Anıtlarında bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdik. Çatalca’mızda Ata’mıza olan sevdamız sonsuza kadar devam edecek. Ata’mızın "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır." sözünü rehber edinerek ve ilçemize olan sevdamızdan güç olarak yarınlarımızın teminatı gençlerimiz için gece – gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ dedi.