BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’DEN BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZA MÜJDE

Çatalca’mıza görevinin daha ilk üç yılında cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerini kazandırarak ilçemize adeta altın çağını yaşatan Başkanımız Mesut Üner, böylesine bir başarıya giden yolda ekibiyle de kurduğu gönül köprüleriyle başarıya ulaştığı tüm ilçemizde dikkat çeken ve bilinen bir gerçek.

Başkanımız Mesut Üner çalışanlarımıza maddi katkıda bulunacak promosyon çalışmalarını tamamladı ve Çatalca Belediyesi çalışanlarımıza müjdeledi. Başkanımız Mesut Üner’in önemli emek ve gayretleri sonucu nihayete eren promosyon anlaşması imza töreni Çatalca Belediyemizde gerçekleşti. Başkanımız Mesut Üner’in makamında gerçekleşen imza törenine Halk Bankası Çatalca Şubesi Müdürümüz Andaç Akıncıoğlu’da katılım sağladı.

Çatalca Belediyesi çalışanlarımıza maddi katkı sağlayacak promosyon anlaşması sonrasında açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Aslında Halk Bank ile en önemli imza törenimizi geçen yıl gerçekleştirmiştik. Çatalca’da cumhuriyet tarihinde ilk kez bütçemiz artı verirken, Halk Bank şube binasını satın alarak Belediyemiz mülk envanterine katmıştık. Şimdide girişimlerimiz sonucu Halk Bankası Çatalca Şube Müdürümüz Andaç Akıncıoğlu ile belediyemizde yaptığımız imza töreniyle çalışanlarımıza #promosyon desteğinde bulunduk. Birlikte Çatalca’yız diyerek ilçemize hizmet ettiğimiz tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı olsun.’’ dedi.