Başkanımız Mesut Üner’den Çiftçilerimize Destek

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, tarım ve hayvancılığı ile adından söz ettiren ilçemizde çiftçilerimizin daima yanında olarak destek oluyor.

Çiftçilerimizin tarlalarına, ürünlerine ulaşımını kolaylaştırmak için tarla yolları açtıran, mevsimsel bozulmalar olan yolların bakım ve onarımlarını yaptıran Başkanımız Mesut Üner, üreticilerimizin bir ihtiyacını daha giderdi.

İzzettin ve Ormanlı Mahallelerimize Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından kantar yapılıyor. Kısa bir sürede tamamlanacak olan kantarlar hasadını yapan çiftçilerimizin hizmetine girecek.

Kantarlarımız Çiftçilerimize Hayırlı Olsun

Çiftçilerimizin daima yanında olduğunu belirten Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, “Yaşadığımız pandemi döneminde sağlığımızın, üretimin özellikle de tarımsal ve gıda üretiminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük.  İlçemiz İstanbul’un tarım ve hayvancılıkta öne çıkan, üretim yapan önemli bir ilçesi. Bizlerde, her zaman üreticilerimizin, başımızın tacı çiftçilerimizin yanındayız. İzzettin ve Ormanlı Mahallelerimizde üreticilerimizin kantar ihtiyacı vardı, yapımına başladık ve çok kısa bir süre sonra tamamlayacağız. Buğday, arpa, ayçiçeği, kanola, yulaf gibi tarımsal ürünlerimizle ve Ormanlı Mahallemizle özdeşleşen çeltiğimizle hasat dönemimiz devam ediyor. Kantarlarımız şimdiden çiftçilerimize hayırlı olsun, hasatlarının bol ve bereketli olmasını diliyorum.” ifadeleriyle çiftçilere destek olmaya devam edeceğini ifade etti.