Başkanımız Mesut Üner'den Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya Ziyaret

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'yu ziyaret etti.

Gerçekleşen nezaket ziyaretinde Belediye Başkanımız Mesut Üner ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu çalışmaları, yapılan ve proje aşamasında olan hizmetleri hakkında bir süre sohbet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu Başkanımız Mesut Üner'e teşekkür ederken Başkanımız Mesut Üner'de misafirperverliğinden dolayı Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya teşekkürlerini iletti.