Başkanımız Mesut Üner’den Hizmet Atağı; İlçemize Balıkçı Barınağı Yapılacak

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’den ilçemize bir büyük hizmet daha. Başkanımız Mesut Üner, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızdan Yalıköy Mahallemize Balıkçı Barınağı yapılması sözünü aldı.

Göreve başladığı günden beri ilçemize hizmet için dur durak bilmeden çalışan Başkanımız Mesut Üner, Ankara’ya giderek bir takım ziyaretlerde bulundu.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nı ziyaret etti.Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Adil Karaismailoğlu’na hayırlı uğurlu olsun dileklerinin iletildiği ziyarette, ilçemiz için yapılması projelendirilen çalışmalar da değerlendirildi.

Başkanımız Mesut Üner, ilçemizin ve özellikle geçimini balıkçılıktan kazanan vatandaşlarımızın uzun yıllardır beklediği Balıkçı Barınağı yapılması sözünü Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Adil Karaismailoğlu’ndan aldı.

Yalıköy Mahallemize yapılacak olan Balıkçı Barınağı hem ilçemiz ve çevre ilçelerde yaşayan vatandaşlarımızın  hem de balıkçılarımızın önemli bir ihtiyacını karşılayacak.