Başkanımız Mesut Üner'den İlçemize Büyük Bir Hizmet Daha; 9 bin 350 m² Yeni Parke Taşı Döşendi

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, vatandaşlarımızın taleplerini bir bir yerine getiriyor. Çatalcalıların öncelikli taleplerinden biri olan yol bakım ve onarım çalışmaları durmaksızın devam ediyor.

Vatandaşlarımız ile sürekli iç içe olan ve onların talep ve isteklerini dinleyen Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, vatandaşlarımızın en öncelikli sorunları arasında yer alan yol bakım çalışmalarına ayrı bir önem veriyor. Başkanımız Mesut Üner'in talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında hummalı bir yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Çalışmalar yoğun bir tempoda sürdürülüyor

Bozuk olan ve ulaşıma elverişli olmayan cadde ve sokaklarımızda yol bakım, duvar, kaldırım ve parke döşeme çalışmaları yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kısa bir sürede toplamda 9 bin 350 m² yeni parke taşı döşeyerek vatandaşlarımızın kullanımına sundu.

Çalışmalar kapsamında son olarak; Hacı Osman Sokak'ta parke taş yol ve kaldırım yenileme çalışması ile yol kenarında yer alan taş duvarın bakım onarım çalışması gerçekleştirildi.

Daha yaşanabilir bir ilçe amacıyla yapılan çalışmalarda ekiplerimiz, Beyler Sokak, Çiftlik Sokak, Eğri Sokak, Hasan Akın Sokak, Öğretmen Cavit Talay Sokak ve Tekke Sokak'ta bulunan yolların da tüm eski ve aşınmış parke taş kaplamalarını yeniledi, kaldırımlarını yaptı. Tekke Sokak'ta bulunan anaokulu binasının duvar sıvası da ekiplerimiz tarafından yenilendi.

Çalışmalar yoğun bir tempoda devam ederken, memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlarımız, Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini iletti.