Başkanımız Mesut Üner’den Mahalle Meydanlarımızda Büyük Değişim

Çatalca’mızın her caddesi, sokağı, mahallesi ile daima yakından ilgilenen ve makamda oturmak yerine çalışmaları yerinde inceleyen, mahalle ziyaretlerinde bulunan, vatandaşlarımızla birebir görüşen Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, halkımızdan gelen talep ve istekleri de anında değerlendirmeye alıyor.

Mahallelerimizde meydan düzenleme çalışmaları başlatan Başkanımız Mesut Üner Nakkaş Mahalle meydanımızda çok kısa bir sürede büyük bir görsel değişim yaptırdı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce mahalle meydanımızda ve Mahalle Muhtarlığı çevresinde bulunan halkımızın vakit geçirdiği sosyal paylaşım alanlarında çevre ve peyzaj düzenlemeleri yapıldı. Kamelyalar, ahşap pergolalar yenilenirken, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek oturma bankları, ağaçlandırma çiçeklendirme çalışmaları ve geceleri güzel bir görüntü oluşması için estetik aydınlatma aksesuarları kullanıldı.

Ekiplerimiz tarafından alana yerleştirilen ahşap su kuyusu ve dekoratif kent mobilyaları ile bambaşka bir görünüme kavuşan alan, mahallelimizin büyük beğenisini kazanırken, her yaştaki mahalle sakinine ve ziyaretçisine ev sahipliği yapıyor.

Başkanımız Mesut Üner’in, İlçemizin dört bir yanında başlattığı hizmet seferberliği ile mahallelerimizin meydan düzenlemeleri ara vermeksizin devam ediyor.