Başkanımız Mesut Üner’den Muhtarlarımıza Ziyaret

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Ormanlı ve Hisarbeyli Mahallesi Muhtarlarımızı ziyaret etti.

Muhtarlarımızın halkımızın istek ve taleplerinin yerel yönetimlere ulaştırılmasında aktif rol oynadığına dikkat çeken Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, sık sık mahallelerimize  ziyaretlerde bulunarak muhtarlarımızla görüş alışverişinde bulunuyor.

Hisarbeyli Mahallesi Muhtarımız Engin Demir’i AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimiz eşliğinde ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Geçmiş olsun dilekleri iletildi

Başkanımız Mesut Üner daha sonra Ormanlı Mahallesi Muhtarımız Mustafa Özkul’u hastalığı dolayısıyla evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getiren Hisarbeyli Mahalle Muhtarımız Engin Demir ve Ormanlı Mahallesi Muhtarımız Mustafa Özkul, Başkanımız Mesut Üner ve beraberindeki konuklarına teşekkür ettiler.