BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’DEN MUHTEŞEM CUMHURİYET MÜJDESİ

Çatalca gençliğimizle olan muhteşem bağı, ilçemize kazandırdığı mega projelerin merkezine gençlerimizi ve onlara yönelik spor tesislerimizi konumlandırmasıyla Çatalca’mız ve bölgemizde büyük alkış alan Başkanımız Mesut ÜNER, bu aralar gelen uluslararası sportif müjdelerle oldukça sevinçli bir o kadarda gururlu günler yaşıyor.

ÇATALCA’MIZDAN BALKAN ŞAMPİYONU ÇIKTI

Yunanistan’daki Balkan Güreş şampiyonasında bütün rakiplerini ezici bir üstünlük ile mağlup eden özellikle müsabakalar sırasında Yunanistan’da Yunan’lı iki rakibini de 10-0 mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken Çatalca Belediyespor’lu Milli Güreş Sporcumuz Engin ATAR, tüm rakiplerini mağlup ederek 92 kg.’da Altın Madalya kazandı ve Balkan Şampiyonu oldu. Cumhuriyet Bayramında gelen bu uluslararası başarı Çatalca’mız ve bölgemiz ilçelerinde büyük bir sevinç ve gurur yaşattı.

ÇATALCA BELEDİYESPOR SPORCUMUZ ENGİN ATAR RAKİPLERİNE MİNDERDE NEFES ALDIRMADI

İlk turda ev sahibi Yunan rakibi Evagelos GLAROS'u 10-0, ikinci turda Kuzey Makedonya’lı Merkan BISLIMI'yi hükmen, yarı finalde yine ev sahibi Yunan Konstantinos TSAKNAKIS'i 10-0 ve finalde Bulgar rakibi Andriyan VALKANOV'u 12-2 yenerek 92 kg’da ülkemize ve ilçemize balkan şampiyonluğu kazandıran Çatalca Belediyespor’lu Milli Güreş Sporcumuz Engin ATAR minderde rakiplerine adeta nefes aldırmadı. Balkan şampiyonluğuna giden yolda iki ev sahibi Yunan rakibini aynı skorla (10-0 ) mağlup edilmesi dikkat çekti

Başkanımız Mesut ÜNER Canlı Bağlantıyla Sporcularımızı Kutladı

Çatalca’mıza gelen Balkan Şampiyonluğu sonrası hemen ilk kutlama görüntülü aramayla Başkanımız Mesut ÜNER’DEN geldi. Kutlama sırasında Milli Güreş Sporcumuz Çatalca Belediyespor Güreş Antrenörümüz Gökhan AKÇEN ile Balkan Şampiyonasından Altın Madalya ile dönüş yapan 92 kg  Balkan Şampiyonu Çatalca Belediyespor’lu Milli Güreş Sporcumuz Engin ATAR oldukça duygusal anlar yaşadı.

Çatalca’mıza kazandırılan uluslararası başarı sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut ÜNER; ‘’ Müjdeler olsun. Çatalca’mıza müjdeler olsun. Çatalca’mızda tarih yazıldı. Çatalca Belediyespor’lu sporcumuz Yunanistan’daki Balkan Güreş Şampiyonasında 92 kg'da Milli Sporcumuz Engin ATAR, altın madalya kazanarak Balkan Şampiyonu oldu. Göreve gelir gelmez ilçe ve ülke sporuna kazandırdığımız hatta Güreş Milli Takımlarına ev sahipliği yapan "İlyas Demiroğlu Güreş Salonu" tesislerimizden uluslararası şampiyon çıkarmanın tadı anlatılmaz yaşanır. Hayırlı olsun Çatalca'm bu gurur senin. Çatalca'mızın adını tüm Türkiye ve Dünya duymaya devam edecek. Hayırlı olsun.’’ dedi.