Başkanımız Mesut Üner’den Okullara Ziyaret

Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldiği keyifli buluşmada, ilçemize eğitim alanında da en iyi hizmeti sunabilmek adına fikir alışverişi de yapıldı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, eğitime verdiği önemi her fırsatta dile getirirken, sık sık ilçemizdeki okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle de bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Okullar açılmadan önce yapılan hazırlıklar ve yeni eğitim-öğretim yılında okulların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam eden Çatalca Belediyesi ekipleri, Başkanımız Mesut Üner’in talimatlarıyla çocuklarımızın en uygun şartlarda eğitim alabilmesi adına mesai harcıyor.

Okulların açıldığı ilk günden bu yana sık sık öğrenciler, öğretmenler ve okul yönetimleriyle bir araya gelen Başkanımız Mesut Üner, bu buluşmalarda fikir alışverişinde bulunarak çalışmalarına yön veriyor. Okulların ihtiyaçları, öğrencilerin isteklerini dikkate alan Başkanımız Mesut Üner, yerinde yönetim anlayışıyla vatandaşlarımız ile birlikte Çatalca’ya en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarına devam ediyor.