Başkanımız Mesut Üner’den Pilates Kursiyerlerimize Ziyaret

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, belediyemiz bünyesinde açılan pilates kurslarımızın Kabakça mahallemizdeki kursiyerlerini ziyaret etti.

Çatalca Belediyesi bünyesinde açılan ve her yaştan kursiyerimize farklı branşlarda eğitim alma imkanı sağlayan kurslarımız yoğun ilgiyle devam ediyor. Başkanımız Mesut Üner’in eğitime ve gelişime verdiği önemle, ihtiyaç duyulan her alanda ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda açılan kurslarımız ile kültür, sanat ve spor alanlarında eğitimlerimiz sürüyor. Başkanımız Mesut Üner, merkez ve mahallelerimizde kurslarımızı ziyaret ederek kursiyerlerimiz ile bir araya geliyor.

Kabakça mahallemizdeki pilates kursiyerlerimizi ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner sağlıklı bir yaşam için sporun önemine dikkat çekerken, kursiyerlerimize spor çantası ve yeşil elma hediye etti.

Mahallelerinde spor yapma imkânı sağlandığı için memnuniyetlerini dile getiren kursiyerlerimiz, destekleri için Belediye Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini sundular.