Başkanımız Mesut Üner’den Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 1. Bölge Müdürü’ne Ziyaret

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in ilçemiz için hayata geçirdiği büyük projelerinden biri olan Balıkçı Barınağı hazırlıkları ara vermeksizin devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Adil Karaismailoğlu ile görüşerek Yalıköy Mahallemize yapılacak Balıkçı Barınağının çalışmalarına başlayan Başkanımız Mesut Üner, bugün de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 1. Bölge Müdürü Rüştü Akdulun’u ziyaret etti. Müdür Yardımcısı Murat Baştor’un da bulunduğu görüşmede balıkçı barınağı projesine dair çalışma ve değerlendirilmelerde bulunuldu.

Ziyarette Başkanımız Mesut Üner, hayata geçecek balıkçı barınağının, su ürünleri yetiştiriciliğinin desteklenmesi, sürdürülebilir balıkçılık ile balıkçılarımıza ve ilçemize ekonomik destek sağlamak amacıyla planlandığını ve bu anlamda bölgeye de hitap edecek önemli bir merkez olacağını vurguladı.