Başkanımız Mesut Üner’den Vatandaşlarımız için Bir Önlem Daha

Sağlık Bakanlığımızın aldığı tedbir uygulamalarını ilçemizde hemen dezenfekte ekipleri kurarak başlatan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, tüm dünyayı tehdit eden korona virüsüne karşı vatandaşlarımızın sağlığını korumak için önlemler almaya devam ediyor.

“Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemli. Virüs tehdidi ve salgını geçinceye kadar dezenfekte  çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyen ve çalışmaları yakından takip eden Başkanımız Mesut Üner tarafından, ilçemizde örnek bir uygulama daha hayata geçirilerek korona virüsle mücadele kapsamında otobüs duraklarına el dezenfektanları yerleştirildi.

İlçemiz genelinde gece-gündüz devam eden dezenfeksiyon çalışmaları yanı sıra Zabıta ekiplerimiz ilçemizde etiket denetimlerini ve İçişleri Bakanlığı’mızın 81 ilin valiliklerine gönderdiği korona virüs tedbirlerine ilişkin genelge kapsamında, faaliyetlerini durdurması gereken işletmeleri kontrol çalışmalarını devam ettiriyor.