Başkanımız Mesut Üner'den Vatandaşlarımıza Müjde

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner vatandaşlarımızın yıllardır çektiği mağduriyeti sona erdirdi.

Kaleiçi Mahallesi Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı'nda süreç tamamlandı. Kaleiçi Mahallemizin Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. 1/5000'lik imar planları olmadığı için zor durumda kalan vatandaşlarımız onaylanan planla rahat bir nefes alacak.

Tüm Halkımıza Hayırlı Uğurlu Olsun

Kararın yürürlüğe girmesi ardından, Belediye Başkanlığımızca 1/1000'lik planlama yapılarak uygulamaya başlanacak.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, tarihi yapıların bulunduğu yaklaşık 9 hektarlık alanı kapsayan Kaleiçi Mahallemizin; tarihi çehresi, kültürel mirası göz önüne alınarak ve dini ve anıtsal yapılarımızın korunarak gelişmesine vesile olacak imar planının tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.