Başkanımız Mesut Üner’e Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner’den Hayırlı Olsun Ziyareti

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’i makamında ziyaret etti.

31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında göreve gelen Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’e hem vatandaşlardan hem de diğer ilçelerin Belediye Başkanlarından hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Başkanımız Mesut Üner,  göreve geldiği günden bu yana sokakta ve makamında tebrikleri kabul ediyor.  Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, bugün Başkanımız Mesut Üner’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner, Başkanımız Mesut Üner’e hediyesini takdim ederken, yeni görevinde başarılar diledi.