Başkanımız Mesut Üner Emniyet Güçlerimizin 176. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Türk Polis Teşkilatımızın 176. Kuruluş yılı dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ziyarette bulundu.

Ziyarette, İlçe Emniyet Müdürümüz Serkan Kılınç nezdinde tüm Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutlayan Başkanımız Mesut Üner, "Ülkemizin huzur, güvenlik, asayiş ve düzenini sağlayan, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin muhafaza edilmesi için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 176. Kuruluş yıl dönümünü gönülden kutluyorum. İlçemizde de güvenlik güçlerimiz sayesinde huzur ve güven ortamında yaşıyoruz. Bizlerde daima güvenlik güçlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Kültür İşleri Müdürlüğümüz koordinesinde hazırlanan programda Başkanımız Mesut Üner’in güne özel hazırlattığı pasta hep birlikte kesilirken, günün anısına hazırlanan hediyeler de polislerimize takdim edildi.

İlçe Emniyet Müdürümüz Serkan Kılınç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Daima bizlerle birlikte olan Belediye Başkanımız, aynı zamanda her zaman en büyük destekçimiz. Çatalca'da iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Değerli Başkanımıza bu anlamlı ziyareti için şahsım ve ekibim adına teşekkürlerimi sunuyorum" sözleri ile teşekkür etti.