Başkanımız Mesut Üner “En kötü günümüzün bayram güzelliğinde geçmesini diliyorum”

Kurban Bayramı resmi bayramlaşma töreni İlçe Kaymakamlığımız ev sahipliğinde belediyemiz organizasyonunda Nazım Özbay Kültür Merkezimizde gerçekleştirildi.

İlçe Siyasi Parti Başkanları ve Yönetim Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Daire ve Kurum Yöneticileri ile bir araya gelen Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş ve Belediye Başkanımız Mesut Üner ilçemiz protokol üyelerinin Kurban Bayramını kutladı.

Belediye Başkanımız Mesut Üner, yaptığı konuşmada, “Bayramlarımız birlik ve beraberliğin, paylaşmanın en güzel örneğidir. Çatalca’mıza sağlıkla, huzur ve mutlulukla nice bayramlar dilerken, her günümüzün bayram güzelliğinde geçmesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

#MutluBayramlar