Başkanımız Mesut Üner Geleneksel Öğretmenler Günü Kutlamasına Katıldı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde geleneksel olarak düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamasına katıldı.

Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ve Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in katılımlarıyla gerçekleşti.

Okul öğretmenleri nezdinde tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkanımız Mesut Üner, yaptığı konuşmada; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kendisine ve milletine yararlı, mutlu, üretken bireyler olarak yetişmeleri ilim ve irfan kaynağının mimarı siz değerli öğretmenlerimizle mümkündür. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum” sözlerine yer verdi.