Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner Genç Sporcularımıza Milli Takım Yolunda Başarılar Diledi

Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Belediyespor Kulübümüzün genç yetenekleri olan Güreşçilerimiz ile Milli Takım Seçmeleri öncesi bir araya geldi.

Başkanımız Mesut Üner, antrenmanlarına Atatürk Spor Kompleksi’nde açtığımız Güreş Salonu’muzda devam eden Çatalca Belediyespor Kulübümüz Güreşçileri ile Milli Takım Seçmeleri öncesi bir araya geldi.

4 farklı yaş kategorisinde Milli Takım Seçmeleri’ne katılarak ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek 18 sporcumuza başarılar dileyen Başkanımız Mesut Üner; “İnanıyorum ki sporcularımızın her biri orada kazansa da kaybetse de başarılı olacak ve ilçemizi gururla temsil edecek. Çocuklarımızın ailelerine ve Güreş Takımı Eğitmenimiz Gökhan Akçen’e başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağladıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.  İlçemizde spora ve sporcularımıza olan desteğimizi hiçbir zaman esirgemeden, daima yanlarında olmaya, onların yeteneklerini geliştirmelerine ve ilçemizi gururla temsil etmelerine imkân tanımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkanımız Mesut Üner genç sporcularımıza tatlı ikram ederken, heyecanlarını paylaşarak kendileriyle sohbet etti. Hazırladıkları gösteri müsabakasını da izleyen Başkanımız Mesut Üner U15, Yıldızlar, Gençler ve U23 yaş kategorilerinde ilçemizi temsil edecek sporcularımıza Antalya Kemer’de yapılacak seçmeler öncesinde şans diledi.

#ÇatalcaBelediyespor