Başkanımız Mesut Üner 'Gençlerimizin Başarısıyla Gurur Duyuyorum'

Başkanımız Mesut Üner, Sürekli Eğitim Merkezi’mizde eğitim alarak üniversite sınavına hazırlanan ve istedikleri fakülte ve bölümleri kazanan öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

“Yarınlarımız olan çocuklarımız ve gençlerimiz için hizmette sınır tanımayız” diyen Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in ilçemizde bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği Sürekli Eğitim Merkezi ilk yılında büyük bir başarıya imza attı.

Başkanımız Mesut Üner’in “Yeter ki çocuklarımız, gençlerimiz okusun bizler elimizden gelen desteği vermeye hazırız” sözleriyle üniversiteye hazırlanan gençlerimiz için açtığı Sürekli Eğitim Merkezi’nde emek ve gayretlerin karşılığı alındı.

Yıl boyu konusunda uzman öğretmenler eşliğinde merkezde sınava hazırlanan 35 öğrencilerimiz hayallerindeki üniversiteleri kazandı.

Başkanımız Mesut Üner Öğrencilerle Bir Araya Geldi

İlçemizde eğitime daima destek veren Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, sınavı kazanan öğrenciler için yemekli toplantı tertip etti. Uzun ve zorlu sınav mücadelesinden başarıyla çıkan öğrenci ve öğretmenleri ile bir araya gelen Başkanımız Mesut Üner, öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Tayfun Özyolcu ve Belediye Başkan Yardımcımız İkram Kaya’nın da katılım gösterdiği programda Başkanımız Mesut Üner öğrencilerle ve öğretmenlerle uzun süre sohbet etti.

Sınav Sonuçlarını Öğrencilerimizle Aynı Heyecanla Bekledim

Öğrencilerimize ve ailelerine destek olmak için İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan işbirliği ile böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkanımız Mesut Üner yaptığı konuşmada sözlerine büyük bir gurur yaşadığını belirterek başladı.

Başkanımız Mesut Üner sözlerinde, “Çok sevgili öğrenciler, değerli öğretmenlerimiz. Bugün burada çok farklı bir gurur yaşıyorum. Belediye Başkanı olmak üzere yola çıktığımda ben sadece yol, kaldırım yapan bir başkan olmayacağım demiş ona göre bir program yapmıştım. Rutin belediyecilik hizmetlerimiz yanı sıra ilçemizde Eğitim-Spor ve Sağlık alanlarında çalışmalar yapmak bu alanlara destek olmak önemliydi. Her zaman söylüyorum, işimiz siyaset yapmak değil, Çatalca’mıza hizmet etmek. Çatalca’mızı her alanda daha iyi bir noktaya getirmek. Çatalca’mıza hizmet etmek işte sizler gibi öğrencilerimizin başarılarını görmekle oluyor. O yüzden bugün gurur duyuyorum. Eğitim ilk önceliklerimizden. Sürekli Eğitim Merkezimizi açarak sizlerin yanında olmaktan, ailelerimize destek olmaktan, sizlerin ve öğretmenlerimizin emek ve çalışmalarının karşılığını aldığını görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. İnanın sınav sonuçlarını sizler kadar yoğun heyecanla bekledim. Sizler çok çalıştınız ve hayallerinize kavuştunuz. Bizler sizlerin bu istek ve gayretinizi gerçekleştirmenizde sadece bir vesile olduk. Hepinizi bir kez daha tebrik ediyorum. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Bir ağabeyiniz olarak her zaman yanınızda olduğumu bilin, telefonum 24 saat açık. Ne derdiniz sıkıntınız olursa yanınızdayım.

“Bir öğrencimiz bile kazansa, Allah razı olsun dese, bizlere yeter” diyerek çıktığımız bu yolda amacımız Sürekli Eğitim Merkezimizi uzun yıllar devam etmesidir. Çünkü makamlar gelir geçer hizmetler kalır.

Desteklerinden dolayı Değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, sizler için gecesini gündüzüne katarak candan ve hizmet odaklı çalışan öğretmenlerimize, bu projeye büyük önem veren, hiç bir belediyede göremeyeceğiniz, eğitime verdiğimiz önemin en önemli göstergelerinden olan Müfettiş kökenli Başkan Yardımcımıza ve ailelerinize teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Aldığım En Anlamlı Hediye Bu

Öğrencilerin Çatalca’ya dair görüş ve önerilerini soran Başkanımız Mesut Üner tek tek öğrencileri dinledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, öğrenciler ve öğretmenler tarafından eğitime verdiği desteklerden dolayı Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür edildi. Başkanımız Mesut Üner, takdim edilen teşekkür plaketini aldığım en anlamlı ve değerli hediyelerden birisi bu ifadeleriyle aldı. Program günün anısına fotoğraf çekimi ile son buldu.