Başkanımız Mesut Üner Hayırlı Uğurlu Olsun Dilekleriyle Açılış Yaptı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ilçede faaliyet göstermeye başlayan yeni bir iş yerinin daha açılışını gerçekleştirdi.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner,  “Lokma’cım” isimli yeni bir iş yerinin açılışını gerçekleştirdi.  Ferhatpaşa Mahallesi’nde Cem Başarır’ın sahibi olduğu işletmenin açılışına, Başkan Yardımcımız Hüseyin Aydın ve Meclis Üyemiz Ahmet Rasim Yücel ile birlikte katılan Başkanımız Üner, hayırlı uğurlu olsun dilekleriyle açılış kurdelesini kesti.

İlçede açılan her işletmenin Çatalca halkına hizmet noktasında önemli olduğunu belirten Başkanımız Mesut Üner, “Çatalca’da açılan her yeni işletme ilçemizin gelişimine ve istihdamına katkı sağlamaktadır. İş yerimiz işletme sahibine ve Çatalca’mıza hayırlı uğurlu olsun,  Allah bereketli kazançlar versin” sözleri ile gerçekleştirdiği açılış sonrası iş yeri sahibi ve açılışa katılan vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.