Başkanımız Mesut Üner Hemen Yangın Alanına Gitti

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Elbasan Mahallemizde çıkan fabrika yangınını duyar duymaz olay yerine gitti.

Elbasan Mahallemizde saat 11.00 sıralarında metal yapı malzemeleri yapan bir fabrikanın depo kısmında yangın meydana geldi. Yangını duyar duymaz hemen olay yerine giderek ilk incelemelerde bulunan Başkanımız Mesut Üner iş yeri sahiplerine geçmiş olsun temennisinde bulundu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken itfaiyenin müdahalesi sonucu yangın yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı.

Elbasan Mahallemize Büyük Geçmiş Olsun

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, yaptığı açıklamada “Elbasan Mahallemizde metal yapı malzemeleri üreten fabrikamızın depo kısmında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıkmıştır. İtfaiye ekipleri tarafından hemen kontrol altına alınan yangında herhangi bir can kaybı olmamıştır. Yangın yerinde elinden hafif yaralanan işçimiz ile dumandan etkilenen iki işçimiz sağlık ekipleri tarafından ambulansta tedavi edildi. Ben Elbasan Mahallemize, işyeri sahiplerine ve işçilerimize büyük geçmiş olsun diyorum” ifadelerine yer verdi.