Başkanımız Mesut Üner İçişleri Bakanlığımızdan ‘Özel Güvenlik Şirketi Faaliyet İzin Belgesi’ni Aldı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, gerekli prosedürlerin tamamlanmasını sağlayarak İçişleri Bakanlığımızdan Özel Güvenlik Şirketi Faaliyet İzin Belgesi’ni aldı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından Çatalca Belediyesi Personel Anonim Şirketi’miz yapılan düzenleme ve çalışmalarla 5188 sayılı Kanun ve Uygulanmasına İlişkin Yönetmeliğe ilişkin Özel Güvenlik Şirketi Faaliyet İzin Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Konuya dair değerlendirme yapan Başkanımız Mesut Üner İçişleri Bakanlığımızdan  alınan Özel Güvenlik Şirketi Faaliyet İzin Belgesi’nin ilçemize hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu.