Başkanımız Mesut Üner İlçemizde Bulunan Okulları Ziyaret Etti

Başkanımız Mesut Üner İlçemizde Bulunan Okulları Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Mesut Üner, Başkan Yardımcılarımız ile birlikte ilçemizde bulunan; Çatalca Anadolu Lisesi, Çatalca Kız İmam Hatip Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Eğitime verdiği önemi her platformda dile getiren Başkanımız Mesut Üner, öğretmen ve öğrencilere, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının başarılı bir yıl olması temennilerini iletti.

Okulların önünde çiçekler ile karşılanan Belediye Başkanımız Mesut Üner, gelecek nesillerimizi yetiştiren değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin istek ve taleplerini dinledi. İstek ve taleplerin bir an önce yapılması talimatını veren Başkanımız Mesut Üner "Eğitim ve Sağlık bizim önceliğimizdir" diyerek bir kez daha #BirlikteÇatalcayız mesajı verdi.