Başkanımız Mesut Üner ilçemizdeki Fatih Çiftliğinde Sivaslı Hemşehrilerimizle bir Araya Geldi

Başkan Üner yaptığı konuşmada "Allah beraberliğimizi daim eylesin. Biz bu koltuk ve makamlara hizmet için geldik.' Hepinize verdiğiniz destekler için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu güzel gecede bizleri bir araya getiren Cemal Ay'a ve bizlere ev sahipliği yapan Fatih Çiftliğine ve çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Başkanımız Mesut Üner'e AK Parti 3. Bölge Milletvekili Nevzat Şatıroğlu, AK Parti İl sorumlusu Engin Telli, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Başkan yardımcımız Ömer Erçin, Meclis Üyemiz Halit Aksoy, AK Parti SKM Başkanı Kutluay Birsen ve Başkan Danışmanımız Bahadır Sügür eşlik etti.