Başkanımız Mesut Üner; ‘İlçemize Yeni Bir Spor Salonu Daha Kazandırıyoruz’

Spor Akademisini kurarak yüzlerce çocuk ve gencimizin spor yapmasını sağlayan Başkanımız Mesut Üner aynı zamanda da ilçemize yeni spor salonları kazandırıyor.

Çatalca’nın sporda da öncü bir ilçe olması, sağlıklı nesiller ve sporcular yetişmesi amacıyla çalışmalar yapan ve yeni birçok projeyi hayata geçiren Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçemizdeki spor salonlarının sayısını da arttırıyor.

Başkanımız Mesut Üner tarafından Atatürk Spor Kompleksine yaptırılan yeni spor salonları ilçemizde spor alanında önemli bir eksikliği giderecek.

Çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar istiyoruz

Spor salonunun yapım aşamalarını yerinde inceleyen Başkanımız Mesut Üner, yaptığı açıklamada çocuklara ve gençlere spor sevgisi ve bilincini kazandırarak spor yapma alışkanlığını yaygınlaştırmak için çalışmalar yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Başkanımız Mesut Üner sözlerinde,“ Biz geleceğimize, yani çocuklarımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar istiyoruz. Bugün yaptığımız spor salonları da, Belediyemiz tarafından verilen kurslar da bunun en güzel örneği. Burada amacımız çocuklarımızı spora teşvik etmek. Spor yapma alışkanlığı kazandırmak” ifadelerine yer verdi.