Başkanımız Mesut Üner “İlçemizin Geleceği İçin, Çocuklarımız İçin Durmadan Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, bir yandan ilçemizde mahallelerimizi dolaşarak ihtiyaçları yerinde tespit ederken diğer yandan yapımı devam eden çalışmalarımızı da yerinde inceliyor.

Başkanımız Mesut Üner, AK Parti İlçe Başkanımız Yusuf Aslan ile birlikte yapımı devam eden ve tamamladığımız çalışmalarımızı yerinde inceledi. Çatalca’mıza Halk Eğitim Merkezi olarak hizmet verecek eski Kız Meslek Lisemizde, yeni Kaymakamlık binamızda çalışmaların tamamlamak üzere olduğunu belirten Başkanımız Mesut Üner, Ata Sporumuz olan güreşin ilçemizdeki temsilcileri sporcularımız için yaptığımız Çatalca Belediyesi İlyas Demiroğlu Güreş Salonumuzda genç sporcularımızın antrenmanlarına başladığını ifade etti.

İnceleme ve değerlendirme ziyaretleri son aşamaya gelinen Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzda ve hemen yanına yapılacak olan Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu alanında devam etti.

Genişletme ve yenileme çalışmaları tamamlanan Çatalcaspor Tesislerimizi de ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner ve İlçe Başkanımız Yusuf Aslan futbolcularımıza başarılar dileyerek yarın idrak edeceğimiz Mevlid Kandilini ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner çalışmaların ara vermeksizin devam edeceğini belirterek, “Her şey Çatalca’mız için… İlçemizin geleceği için, çocuklarımız için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kaydetti.