Başkanımız Mesut Üner’in Armağanı Yarıyıl Şenliğimiz Muhteşem Etkinliklerle Son Buldu

Belediye Başkanımız Mesut Üner’in çocuklarımıza ara tatil hediyesi olan Yarıyıl Şenliği birbirinden renkli görüntülerle sona erdi.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in armağanı Yarıyıl Şenliği 12 gün süren muhteşem etkinlikleri, yarışmaları ücretsiz sinema ve tiyatro gösterimleri gibi aktiviteleri çocuklarımızla buluşturdu. Nazım Özbay Kültür Merkezimizde düzenlenen Yarıyıl Şenliği kapsamında yüzlerce çocuğumuz; her gün dev top havuzunda eğlenmenin tadını çıkarırken aynı zamanda çizgi film maskotları ve palyaçolar eşliğinde anne çocuk etkinlikleri, resim boyama, yüz boyama, ebru yapımı, balon şekillendirme, yapay kar yapımı, animasyon şovları gibi muhteşem aktiviteler ile sürpriz eğlenceli oyunlarla keyifli zaman geçirdi.

Çatalca Belediyesi Yarıyıl Şenliği’nin son gününde de çocuklarımız dev top havuzunda maskotlar eşliğinde eğlenirken; birbirinden keyifli oyunlarla palyaçolar eşliğinde yarışmanın heyecanını yaşadılar. Ebru sanatıyla bardakları rengarenk tasarlayan çocuklarımıza yine kendi tasarımları olan maskeleri Belediyemiz tarafından son gün anısına hediye edildi.

Başkanımız Mesut Üner’e muhteşem tatil hediyesi için teşekkür eden çocuklarımız ve aileleri, ilçemizde çocuklarımız, gençlerimiz ve yetişkinlerimiz için gerçekleştirilen sosyal ve kültürel etkinliklerden duydukları memnuniyeti bir kez daha dile getirdi.