Başkanımız Mesut Üner İşaret Dili Korosu’nun Muhteşem Konserini İzledi

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen İstanbul Kültür Üniversitesi İşaret Dili Korosu’nun muhteşem konserini izledi.

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) bünyesinde kurulan ve üniversite öğrencilerinden oluşan Türkiye’nin ilk ve tek işaret dili korosu Çatalca Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen organizasyonla ilçemizde sahne aldı.

Başkanımız Mesut Üner’in katılımlarıyla Nazım Özbay Kültür Merkezinde gerçekleşen konserin koro şefliği Gökben Keleş tarafından yapıldı. İKÜ İşaret Dili Korosu pek çok sanatçının sevilen şarkılarını işaret dili ile izleyicilere sunarken, konserde solo performanslarda sergilendi.

Tamamı işaret dili ile sunulan etkinlik büyük beğeni topladı. Konser sonunda Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından Koro Şefi Gökben Keleş’e teşekkür edilerek çiçek takdim edilirken, Çatalca Kent Konseyi Başkanı ve Çatalca Belediyesi AK Parti Meclis Üyemiz Ahmet Rasim Yücel koroda yer alan öğrencilere teşekkür belgelerini sundu.