Başkanımız Mesut Üner Kaldırımları Hem Genişletiyor Hem Yeniliyor

Vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için dur durak bilmeden çalışan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçemizdeki dar, bozuk, bakımsız ve yıpranmış kaldırımları yeniliyor.

İlçemizde her noktada vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam eden Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, vatandaşlarımızın taleplerinin başında gelen kaldırım yenileme çalışmalarını hızlı bir şekilde hayata geçirdi.

İlçemizin en yoğun ve işlek caddelerinden biri olan Ferhatpaşa Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan dar, yıpranmış ve bozulmuş kaldırımları yenileme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. İlyas Çokay Devlet Hastanemizin de yer aldığı bölgede hummalı bir çalışma ile kısa sürede tamamlanan kaldırım çalışmaları, yol boyu ilerleyerek devam ediyor.

Başkanımız Mesut Üner kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi

Vatandaşlarımızın rahat ve kullanışlı kaldırımlara kavuşması için planlanarak hayata geçirilen proje doğrultusunda, caddenin her iki tarafında bulunan kaldırımlar hem genişletiliyor hemde yenileniyor.

Başkanımız Mesut Üner önemle üzerinde durduğu kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkanımız Mesut Üner, "İlçemiz de her noktada vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımız gelen talep ve istekleri değerlendirdiğimizde kaldırımların dar ve deforme olması ilk sıralardaki sorun olarak görülüyordu. Vatandaşlarımız rahat yürüyemiyordu. İlçemizin muhtelif yerlerinde kaldırım çalışmalarımızı başlattık. Atatürk Caddemizde araç ve yaya trafiğinin en fazla olduğu bölgelerimizden biri. Hastanemizin olduğu bölgeden başlattığımız kaldırım yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yürüyebileceği kaldırımları hizmete sunacağız” dedi.

Başkanımıza teşekkür ederiz

Başkanımız Mesut Üner, incelemeler sırasında esnaf ve vatandaşlarımızla da bir araya geldi. Esnaflarımız ve vatandaşlarımız çalışmalar hakkında kendilerine bilgi veren Başkanımız Mesut Üner’e kaldırım çalışmalarından duydukları memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.