Başkanımız Mesut Üner “Karla Mücadelemiz Gece-Gündüz Sürüyor”

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner koordinesinde ilçemizde karla mücadele gece gündüz sürdürülüyor. Kar Timlerimiz yol açma, kar küreme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İstanbul ve İlçemizde etkili olan kar yağışı nedeniyle ekiplerimiz 7/24 esasıyla gece gündüz demeden tuzlama ve yol temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in Koordinasyon Merkezinde yakından takip ederek yönettiği çalışmalar sürdürülürken, vatandaşlarımızdan gelen ihbarlar da anında değerlendirilerek bölgeye ekipler sevk ediliyor.

İlçe merkezimizde buzlanmaya yönelik önlemler alınırken, hastane, Aile Sağlığı Merkezi, bankalar gibi vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı kamu kurumlarının önlerinde, toplu ulaşım araçları duraklarında, kaldırımlarda, Atatürk Sanayi Sitesinde tuzlama ve kar küreme çalışması sürdüren ekiplerimiz kırsalda ise yol açma çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor.

Kar yağışının olumsuz etkileriyle karşılaşmamak için mücadelenin devam edeceğini belirten Başkanımız Mesut Üner, “Ekiplerimiz yoğun kar yağışının herhangi bir olumsuzluğa sebep vermemesi için çalışmalarını 24 saat boyunca geceli gündüzlü aralıksız olarak sürdürüyor. Koordinasyon içerisinde yoğun çalışan ekiplerimiz tuzlama, karla mücadele ve yol açma çalışmalarına devam ediyor. Sahada durmaksızın mücadele eden bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.