Başkanımız Mesut Üner ‘Karlar Ülkesi Elsa’yı Çocuklarımızla Buluşturdu

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in çocuklarımıza armağanı “Yarıyıl Şenliği” kapsamında birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler devam ediyor. Hafta sonu düzenlenen tiyatro gösteriminde “Karlar Ülkesi Elsa” adlı oyunla buluşan çocuklarımızın mutluluğu gözlerinden okundu.

Başkanımız Mesut Üner’in düzenlediği Yarıyıl Şenliği kapsamında çocuklarımız eğitici ve eğlendirici birbirinden farklı etkinliklerle Nazım Özbay Kültür Merkezimizde buluşuyor. Yüzlerce çocuğumuz her gün dev top havuzunda eğlenmenin tadını çıkarırken aynı zamanda çizgi film maskotları ve palyaçolar eşliğinde anne çocuk etkinlikleri, yüz boyama, balon şekillendirme, yapay kar yapımı, animasyon şovları gibi muhteşem aktiviteler, ücretsiz sinema ve tiyatro gösterileri ile sürpriz eğlenceli oyunlarla keyifle vakit geçiriyor.

25 Ocak Cumartesi günü gösterimi yapılan “Karlar Ülkesi Elsa” tiyatro oyunu yüzlerce çocuğumuzun yüzünü güldürdü. 12.00 – 14. 00 – 16.00 seanslarında yoğun ilgiyle izlenen tiyatro oyunu sonrasında çocuklarımız, tiyatro oyunu karakterleri Elsa, Anna, Hans ve Olaf ile günün anısına fotoğraf çektirirken büyük heyecan yaşadı.

Yarıyıl Şenliği programı kapsamında minik konuklarımız 27 Ocak 2020 Pazartesi günü de dev top havuzunda diledikleri gibi oynayabilecek ve 13.00 - 15.00 seanslarında “Rafadan Tayfa: Göbeklitepe” isimli sinemayı izleyebilecekler.