Başkanımız Mesut Üner'le Çatalca'mızın Çehresi Değişiyor

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner'in daha yaşanılabilir bir ilçe oluşturmak için öncelikle çocuk parklarımız olmak üzere park ve bahçelerde yaptığı değişim vatandaşlarımızın beğenisini kazanıyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, daha yaşanabilir bir Çatalca için ilçenin birçok noktasında eşzamanlı çalışmaları birlikte yürütüyor. Ekipleri ile birlikte mesai kavramı gözetmeden çalışan Başkanımız Mesut Üner'in yakından takip ettiği çalışmalarla; parklarda bulunan çocuk oyun alanı, fitness alanı ve dinleme alanlarının bakım, onarım ve yenileme çalışmaları düzenli aralıklarla gerçekleştiriliyor. Yabani otlar temizlenerek, mevsimine uygun çiçek ve ağaç dikimi ile renklenen parklar vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor.

Çocuklarımız oyun oynayarak büyüsün

Yeşil ve eşsiz doğasıyla adından söz ettiren ilçemizin bakımlı park ve bahçelere sahip olması hedefi ile temizlik, bakım ve onarım çalışmaları başlatan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner; “Çocuklarımız parklarda gönüllerince oyun oynarken büyüsünler istiyoruz.Gündelik yaşamın stresini atmak isteyen vatandaşlarımızın birinci adresleri parklarımız olacak. Amacımız her yaştan insanımızın kullanabileceği çok amaçlı sosyal ve sportif mekanlar oluşturmak. Bu nedenle ekiplerimiz, parkların bakım ve onarım çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Çatalca'mızın park, bahçe, cadde ve bulvarlarının doğayla bütünlük içinde temiz ve bakımlı bir görünüme sahip olması için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz."sözleriyle konuya verdiği önemi ifade ediyor.

Yapılan çalışmalar ilçemize ayrı bir güzellik katıyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekipler, park ve yeşil alanların bakımlarını yaparken bir taraftan da bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Parklardaki eskiyen, yıpranan, kırılan bankları ve kamelyaları onarma, yenileme çalışmaları yapan ekiplerimiz aynı zamanda çocuk parklarınında tamirat, onarım, bakım ve boya çalışmaları gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalarla bakımlı hale gelen parklarda çocuklar gönüllerince oyun oynarken büyükler de hem dinlenme hem de spor aletleriyle açık havada spor yapma imkanı buluyor.