Başkanımız Mesut Üner Maçı Başkan Hüseyin Keskin ile Birlikte İzledi

Sarı kırmızılı takımımız Çatalcaspor TFF 3.Lig 19.Hafta maçında Sultanbeyli Belediyespor ile Sultanbeyli Gölet Stadyumunda karşı karşıya geldi. Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner deplasmanda da takımımızın yanında olarak desteğini sürdürdü.Başkanımız Mesut Üner, karşılaşmayı Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile birlikte izledi.

Maç öncesi Başkanımız Mesut Üner ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin tarafından sporda önceliğin centilmence mücadele etmek olduğu ifade edilerek her iki takımada başarı dileklerinde bulunuldu. Heyecanlı geçen mücadele sonunda maç golsüz sona erdi.

Başkanımız Mesut Üner ve Başkan Hüseyin Keskin maç öncesinde ve sonrasında ilçelerinde yaptıkları çalışmalar, projeler hakkında da görüşerek karşılıklı değerlendirmelerde bulundular.